Wat de Bewuste Pot Schaft (4 juni - 1 juli)

 

AFVALLEN MET BOURGONDIË’S WAT DE POT SCHAFT: Bikiniproof op weg naar de zomervakantie? Na de grote successen in januari en maart hebben we voor jou weer een geweldige uitdaging voor de vier weken voor de Zomervakantie ontwikkeld:

Leef Bewust met Wat de Pot Schaft

Wij koken een hele maand iedere doordeweekse dag een gezonde, gecalculeerde, verse maaltijd en begeleiden je met een compleet dagmenu van passende ontbijtjes, lunches en tussendoortjes. Voor de weekenden krijg je uitgewerkte recepten zodat je een maand lang gegarandeerd gezond en gevarieerd eet en weinig calorieën binnenkrijgt. Doel: enkele kilo’s afvallen, maar bovendien de tools krijgen om ook na deze maand bewust te eten en af te vallen zonder crash dieet.

Wat houdt het in als je meedoet?

  • Van 4 juni tot en met 1 juli ontvang je op alle 20 door de weekse dagen een gecalculeerde avond maaltijd, deze wordt gratis* thuisbezorgd, je hoeft het alleen op te warmen.

  • Voor alle dagen ontvang je een eenvoudig dagmenu voor ontbijt, lunch en tussendoortjes.

  • Voor de 8 weekenddagen ontvang je smakelijke en eenvoudige recepten voor het diner.

  • Huisgenoten kunnen tegen 15% korting met de Pot mee-eten, dit is dezelfde maaltijd als die van jou, zij het met een iets andere verhouding.

  • Prijs: € 250,- per persoon (incl. BTW)

* Levering in de gemeente Stichtse Vecht.

Wil je je conditie een extra boost geven? Wij werken nu samen met Saskia Straver van Take it Ouside! Saskia is personal Trainer en gaat met jou op zoek naar jouw meest effectieve training terwijl je lekker buiten sport. Wanneer je deelneemt aan de Bewuste Pot kan je tegen een speciaal tarief van € 200,- een special persoonlijk programma volgen. Kom je met zijn tweeën dan betaal je slechts € 100,- per persoon.

 

Meer informatie of aanmelden?

Bourgondië Catering & Kookschool     Gewicht Coach Nederland          Take it Outside

Renée Vlek                                       Manon Ernst                                    Saskia Straver

06-47412060                                    06-15417718                                   06-24649228

info@bourgondie.com                        info@gewicht-coach.nl                saskia@takeitoutside.nl