Bestellen  Aanmelden Nieuwsbrief

Wat de Pot schaft

Wij bieden iedere maandag tot en met vrijdag de mogelijkheid een heerlijke en verantwoorde maaltijd bij ons te bestellen. Elke week is er een verrassend weekmenu. Op vrijdag leveren wij een extra gerecht als "weekendpot".

Iedere week bieden wij minimaal twee vegetarische maaltijden en één gerecht met vis. Als gezonde basis bestaat iedere medium maaltijd uit minimaal 200 gram verse groenten en verder 100 gram pasta/rijst/aardappel en 100 vlees/vis/vleesvervanger.

We hanteren geen minimum bestelling. Iedere dag bezorgen wij tussen 15.00 en 18.00uur alle maaltijden gratis thuis in de gemeenten Stichtse Vecht en Ronde Venen! Niet thuis? Dan hangen wij de bestelling in een speciale koeltas aan de deur. We factureren eens per drie weken per mail.

 

Week 8 (17 t/m 21 februari)

Weeksoep: Tom Yam Kai (Thaise kippensoep)

Maandag 17 februari

Pasta met tonijn
Korte pasta met tonijn, courgette, tomaat en Provençaalse kruiden.

Dinsdag 18 februari

Groentengratin met kip
Romige gratin van broccoli, bloemkool en peen met aardappel, kipfilet en kaas.

Woensdag 19 februari

Indiase andijviestamppot (vegetarisch)
Spannende stamp met andijvie, kikkererwten, vegetarisch gehakt en hangop. Daarbij geroosterde cashewnoten en mangochutney.

Donderdag 20 februari

Kipkerrie
Gestoofde kipdij met ananas en kerrie. Geleverd met rijst en groene groenten.

Vrijdag 21 februari

Chili con Carne
Rundergehakt, bonen en aardappeltjes in een pittige tomatensaus met chili.

Weekendpot

Tortellini (kan vegetarisch worden geleverd)
Met kaas gevulde tortellini met chorizo, doperwtjes en gruyère.

Prijzen (inclusief BTW): Small € 6,40, Medium € 9,20 en Large € 10,80. Halve liter soep € 5,15, hele liter soep € 9,25 Levering in de gemeente Stichtse Vecht en Ronde Venen.

Geef je bestelling uiterlijk 12.00 uur op de dag van gewenste levering aan ons door via watdepotschaft@bourgondie.com. Vermeld hierbij de gewenste dag, het aantal personen, het afleveradres en je telefoonnummer.

Bestellen  Aanmelden Nieuwsbrief