Bestellen  Aanmelden Nieuwsbrief

Wat de Pot schaft

Wij bieden iedere maandag tot en met vrijdag de mogelijkheid een heerlijke en verantwoorde maaltijd bij ons te bestellen. Elke week is er een verrassend weekmenu. Op vrijdag leveren wij een extra gerecht als "weekendpot".

Iedere week bieden wij minimaal twee vegetarische maaltijden en één gerecht met vis. Als gezonde basis bestaat iedere medium maaltijd uit minimaal 200 gram verse groenten en verder 100 gram pasta/rijst/aardappel en 100 vlees/vis/vleesvervanger.

We hanteren geen minimum bestelling. Iedere dag bezorgen wij tussen 15.00 en 18.00uur alle maaltijden gratis thuis in de gemeenten Stichtse Vecht en Abcoude! Niet thuis? Dan hangen wij de bestelling in een speciale koeltas aan de deur. We factureren eens per drie weken per mail.

In november hebben we ook weer "Wat de Bewuste Pot Schaft", een maand lang caloriegecalculeerde maaltijden en dagprogramma's onder deskundige begeleiding van een voedingscoach.

 

Week 46 (11 tm 15 november)

Weeksoep: Turkse linzensoep met peterselie en munt

Maandag 11 november

Pasta Bolognese (vegetarisch)
Korte pasta met de klassieke saus met vegetarsch gehakt en belegen kaas.

Dinsdag 12 november

Kip met citroenrijst
Roergebakken kipfilet, peultjes en taugé in een kokossaus met frisse rijst.

Woensdag 13 november

Noedels met paddestoelen (vegetarisch)
Noedels met oesterzwammen en chili-korianderomelet.

Donderdag 14 november

Appel-jachtschotel
Laagjes aardappel, prei, champignons en rundergehakt met appel.

Vrijdag 15 november

Gnocchi met garnalen
Gebakken gnocchi met paprika, tomaat en roze garnalen.

Weekendpot

Rendang
Indonesische runderstoof met witte rijst en sajoer boontjes.

Prijzen (inclusief BTW): Small € 6,40, Medium € 9,20 en Large € 10,80. Halve liter soep € 5,15, hele liter soep € 9,25 Levering in de gemeente Stichtse Vecht en Abcoude.

Geef je bestelling uiterlijk 12.00 uur op de dag van gewenste levering aan ons door via watdepotschaft@bourgondie.com. Vermeld hierbij de gewenste dag, het aantal personen, het afleveradres en je telefoonnummer.

Bestellen  Aanmelden Nieuwsbrief