Home Cooking

Gasten en geen tijd of zin om zelf in de keuken te staan? Wij kunnen ook uw diner komen koken en uitserveren. Een sitdown dinner met mooie, aan tafel uitgeserveerde gerechten of een walking dinner met verschillende gangen van kleine gerechtjes.

Deze opdrachten zijn altijd maatwerk, daarom maken wij hiervoor graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij kunnen komen koken en bedienen, maar kunnen ook de algehele organisatie op ons nemen. Van het verzorgen van passende wijnen, het dekken en decoreren van de tafel tot de algehele op- en afbouw.

Sitdown dinner

Onlangs vierde één van onze klanten haar verjaardag met een mooi familiediner. Onze kok was een uur voor de ontvangst van alle gasten aanwezig en kookte en serveerde het volgende diner (richtprijs € 43,50 p.p., excl. personeel en huurmaterialen)

Spinaziesalade met warmgerookte zalm
Met een dragon-yoghurt dressing.š

Geroosterde courgettesoep
Met rozemarijn en dikke room.

šGevulde lamsbout met appelstroopjus
Mooie rouleau van lamsvlees met kappertjes en crottin met daarbij een garnituur van geroosterde courgettelinten met olijven, een kleurige tomatensalade met geroosterde citroen en roseval aardappeltjes uit de oven.

šTrio van desserts
Glaasjes aardbeien trifle met custard en meringue, vers rood fruit met munt, cheesecake met lemon curd en chocolate brownie.

Walking dinner 

Meer gasten over de vloer voor een diner in dynamische sfeer? Eén van onze klanten vierde een housewarming met 40 gasten. Wij serveerden de volgende gangen op passend servies (richtprijs € 43,50 p.p., excl. personeel en huurmaterialen):

Kreeftsalade met sinaasappelmayonaise

Rivierkreeftjes op een knapperige salade van veldsla met witlof en bleekselderij en een frisse mayonaisedressing met sinaasappel en grapefruit.

šKleurrijke soepjes

Op grote bladen presenteren wij kleurrijke soepjes in dubbelwandige glaasjes, gasten kunnen zelf een keuze maken:

Gele paprikasoep met gerookte kip

Groene waterkerssoep met rozenwater (vegetarisch)

Rode gazpacho van tomaat, watermeloen en basilicum (vegetarisch)

šVerse pasta (vegetarisch)

Met salieboter, citroen en pecorino.

šRundvlees Caponata

Urenlang gestoofd rundvlees in een rode wijnsaus met kappertjes en taggische olijven, geserveerd met gegrilde groene asperges en pijnboompitten.š

Trifle

Romig dessert van Prosecco, aardbeien, room en custard. Met een topping van meringue.